Стефанчук: Рада підтримала План перемоги Зеленського і готуватиме зміни до законодавства

Події України


За його словами, на засіданні керівників всіх фракцій та груп парламенту План було підтримано одноголосно.

Верховна Рада підтримує План перемоги президента Володимира Зеленського і готуватиме зміни до законодавства.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу заявив голова ВР Руслан Стефанчук. «Сьогодні в українському парламенті був особливий, історичний, день. Сьогодні вперше в українському парламенті відбулося звернення президента України Володимира Зеленського до українського народу, в якому він комплексно, повністю представив План перемоги України у цій війні», — сказав він.

Спікер додав, що це було і зверненням до Українського народу, і до тих, хто має реалізовувати цей План, і до партнерів України. Стефанчук зауважив, що під час представлення Плану була присутня величезна кількість представників дипломатичних місій.

«Цим не завершилося. Після представлення Плану перемоги… Зеленський зустрівся з керівництвом українського парламенту, а також з керівниками усіх фракцій і груп. І в закритому режимі ми провели близько двох годин спілкування і дискусій щодо реалізації цього Плану, щодо ситуації в Україні, щодо того, як ми маємо спільно рухатися», — розповів голова ВР.

Він зазначив, що основна ідея — це ідея єдності України та українців, адже «вивчаючи наші історичні уроки, ми повинні зрозуміти, що тільки в єдності наше спасіння і наша перемога». «Не тільки в єдності всередині країни, але і єдності з нашими партнерами», — сказав Стефанчук.

Так, зауважив він, План перемоги вже не лише був представлений в парламенті, але й був детально обговорений серед фракцій та груп ВР.



Джерело

Залишити відповідь