Зірці Реала загрожує до 10 років тюрми за зґвалтування

Політика

Поліція Швеції розслідує справу про зґвалтування, де фігурує форварду «Реала» Кіліана Мбаппе. Йому загрожує до 10 років тюремного ув’язнення, якщо його провина буде доведена.

Про це повідомляє Le Parisien, яке розкрило деталі скандальної поїздки гравця до Стокгольму.

За їхньою інформацією, у четвер, 10 жовтня Мбаппе орендував нічний клуб V, де і відбулася вечірка. На ній були присутні 20 – 30 осіб, здебільшого молоді шведські дівчата. Гостей попросили залишити телефони біля входу для конфіденційності вечора.

Сама вечірка пройшла без пригод, після чого Мбаппе ночував у готелі Bank Hotel. Проте у п’ятницю або в суботу до лікарні в Стокгольмі пррийшла дівчина, яка заявила про зґвалтування, після чого туди викликали поліцію. На допиті дівчина назвала Мбаппе можливим нападником і заявила, що зґвалтування відбулося в її номері готелю.

Прокуратура Стокгольма розпочала розслідування справи. Одяг дівчини вилучили для проведення аналізу ДНК.У разі, якщо провина Мбаппе буде доведена, йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі. За даними статистики, середня тривалість тюремного ув’язнення за зґвалтування у Швеції становить 26,9 місяця.

Нагадаємо, інцидент стався, коли Мбаппе здійснив короткий візит до Швеції під час паузи на міжнародні матчі збірних, які француз пропускав через відновлення після пошкодження.

Пізніше гравця «Реала» за походи по ресторанах розкритикували у Франції та навіть вимагали позбавити його капітанської пов’язки у збірній.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь