У Києві розкрили наслідки нічної повітряної атаки, пошкоджено будинок

Політика

Над Києвом та на підступах до столиці цієї ночі були збиті усі дрони-камікадзе, які російські загарбники запустили у бік міста під час повітряних ударів. В результаті атаки «Шахедів» був пошкоджений житловий будинок, обійшлося без постраждалих.

Про це повідомляє начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Чиновник зазначив, що на Київ російські ударні безпілотники заходили «хвилями і з різних напрямків».

У КМВА звернули увагу, що загалом з вчорашнього вечора і протягом цієї ночі у столиці 4 рази оголошували повітряну тривогу, яка сумарно тривала 3,5 години.

Попко також зауважив, що одна з тривог також була пов’язана із загрозою застосування російськими терористами балістики.«Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових Сил оборони, всі російські БпЛА які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені», – розповів керівник КМВА.

Він додав, що точна кількість та тип дронів противника буде роз’яснена у повідомленні Повітряних Сил ЗСУ пізніше.

«Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат», – поінформував він.

Дані щодо потерпілих внаслідок ворожої атаки у столиці не надходили, додав начальник КМВА.

Уночі 17 жовтня російські війська атакували енергетичну інфраструктуру у Миколаївській області, внаслідок чого частина абонентів залишились без електропостачання.

В Київській області було чутно звуки вибухів. Сили протиповітряної оборони знищували російські «Шахеди».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь