Monobank запустив нову послугу «Групові витрати»

Політика

У Monobank з’явилася нова послуга – «Групові витрати». Вона дає змогу розділити чек між кількома людьми.

Про це повідомив співзасновник банківського застосунку Олег Гороховський.

«Уявіть: щоп’ятниці ви ходите з колегами в більярд. Завжди хтось один заплатить за всі напої, хтось — за бронь столу, а хтось — за кухню. Ділити ці чеки між усіма, хто їв / пив / відпочивав, тепер дуже просто. Ви створюєте групу з контактами, потім додаєте туди витрати з вашої виписки або вводите їх вручну й вибираєте — хто з контактів скільки винен. І більше не треба копіювати картку, скидати по чатах разом із фоткою чека», – так описав послугу Гороховський.

Для активації послуги потрібно тиснути на «Переказати на картку».

«Вишенька на торті: можете раз на добу відправити нагадування від монобанку всім, хто ще не повернув гроші», – зазначив співзасновник.Нагадаємо, нещодавно monobank анонсував нову версію застосунку, в яку додала корисне нововведення.

Перші компанії отримали доступ до mono бізнесу – сервісу для підприємств з безплатними переказами на рахунки інших банків та іншими послугами.

У Німеччині українська банківська картка допомогла ідентифікувати пацієнта, який потрапив до лікарні без свідомості. Чоловіка підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь