Кіберфахівці ЗСУ влучно «привітали» кремлівського посіпаку з днем народження

Політика, Світ

Українські військові кібери «привітали» прессекретаря путіна Дмитра Пєскова з днем народження на 11-ти зламаних вебсайтах.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

«Військові кібери виклали вітання до дня народження російського пропагандиста Дмитра Пєскова. На картинці зображено мертві тіла росіян на тлі увімкнутого телевізора, де виступає прессекретар путіна», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було вражено 11 вебсайтів, серед яких компанії, які залучені до виробництва комплектуючих для авто, які використовуються окупантами, а саме: «Транспромелектроніка» і виробник автівок «Тундра».

Нагадаємо, що проросійська хакерська група NoName057 кілька днів поспіль атакували урядові сайти Бельгії. 10 жовтня відбулася DoS-атака на ще кілька сторінок держустанов.7 жовтня українські кіберспецслужби ретельно підготувалися до дня народження російського диктатора володимира путіна. Окрім російських пропагандистських телеканалів в інтернеті вони заблокували роботу судової системи росії.

За публічного обвинувачення Офісу Генерального прокурора двох колишніх посадовців Головного управління СБУ в АР Крим, які зараз працюють на ФСБ рф, засуджено до 15 років позбавлення волі за державну зраду та несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин та автоматизованих систем (ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 361 КК України).

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь