Турецька компанія викупила український завод нафтогазового обладнання

Політика

Турецька група компаній Dalgakiran з виробництва компресорів та обладнання для енергетики оголосила про придбання контрольного пакета акцій ТОВ «Сенсі». Компанія випускає нафтогазове обладнання.

Про це повідомляє пресслужба Dalgakiran.

ТОВ «Сенсі» спеціалізується на виробництві газових компресорів та спеціалізованого обладнання для нафтогазової промисловості.

«Це злиття стало важливою подією, яка відкриває нові перспективи для обох компаній і розширює можливості для надання високоякісного обладнання світовим замовникам», – заявили у Dalgakiran.

У компанії додають, що газові компресори та спеціалізоване обладнання для нафтогазової промисловості, що виробляється Сенсі, дозволить Dalgakiran задовольняти потреби ще ширшого кола замовників.Dalgakiran також заявив, що планує зробити значні інвестиції в компанію «Сенсі» для розширення її виробничих потужностей.

«Розширення масштабів виробництва дасть змогу компанії відповідати на попит ринку, зберігаючи заразом високу конкурентоспроможність», – додали в Dalgakiran.

Водночас у Dalgakiran заявляють, що обладнання українського виробника стане доступним для ще більшої кількості клієнтів у різних країнах світу. Компанія планує активно просувати продукцію на міжнародних ринках.

Читайте також:

«Енергоатом» запропонував Кабміну приєднати до компанії Східний ГЗК – це єдиний в Україні та найбільший в Європі виробник уранової руди.

Швейцарська банківська група UBS Group AG закрила угоду з поглинання колишнього конкурента Credit Suisse Group AG. Це стало найбільшим злиттям банків з часів світової фінансової кризи 2008 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь