Рашисти намагаються прорвати оборону ЗСУ у районі Часового Яру

Політика

Російські війська намагаються прорвати оборону українських захисників в районі Часового Яру.

Про це повідомила речниця ОТУ «Луганськ» Анастасія Бобовнікова.

«У районі Часового Яру тривають складні бої. Ворог намагається прорвати нашу оборону. Коли він не може атакувати нас напряму, розуміючи, що зазнає значних втрат на Краматорському напрямку, тоді починає шукати слабкі місця в обороні, здійснюючи удари то тут, то там, сподіваючись на успіх», – сказала Бобовнікова.

Вона також зазначила, що українські військові зосереджуються на перерізанні ворожих логістичних шляхів, щоб не дозволити противнику поповнювати свої сили.

«Ми використовуємо всі можливі засоби для знищення ворога. Ми вдячні партнерам за артилерійські установки, снаряди, авіацію, бойові броньовані машини, які ефективно застосовуються на полі бою. Також активно використовуємо дрони», – додала речниця.Раніше ми писали, що удари України територією окупованого росією Криму дедалі більше знижують військовий потенціал півострова. Серед уражених об’єктів аеродроми, командні центри, нафтобази та Кримський міст.

Також нагадаємо, що українські військові вдарили по полігону, де перебували російські солдати. На полігоні проходили навчання снайперів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь