Долар рвонув вгору, а євро здувся: банки та обмінки знову змінили курс валют на п’ятницю, 18 жовтня.

Суспільство

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 18 жовтня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,2351 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 44,7937 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Курс валют в банках на 18 жовтня 2024 року!

На Близькому Сході зберігається напруженість. Це провокує не лише зростання цін на нафту, а й посилює нервозність на валютному ринку та ринку золота, яке завжди дуже чуйно реагує на будь-які геополітичні виклики.

А пара євро/долар останніми днями і без того не демонструє особливої стабільності як на публікаціях поточних економічних новин щодо Єврозони та США, так і через посилення геополітичної напруженості у всьому світі.

Курс валют в обмінках на 18 жовтня 2024 року!

Український валютний ринок відреагує на те, що відбувається, черговим посиленням коливань євро щодо гривні на міжбанку 16−17 жовтня (напередодні та в день оголошення рішень ЄЦБ) та розширенням спредів між купівлею та продажем готівкової євровалюти щонайменше у середу-четвер.

Також, ми повідомляли, які продукти стануть українцям не покишені: вже оголошено про підняття цін.


Копіювати

Залишити відповідь