Українські воїни звільнили Кругляківку на Харківщині: в ГУР розповіли деталі операції

Події України


Взято російських окупантів у полон, від яких отримано важливі розвідувальні дані.

Звільнено від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району Харківської області. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Воїни підрозділу «Братство» у складі Спецпідрозділу Тимура ГУР МО України за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили від російських окупантів населений пункт Кругляківка Куп’янського району», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що операція із повернення контролю над важливим для оборони Куп’янська населеним пунктом тривала з 7 по 14 жовтня 2024 року.

В ГУР зазначають, що ворог намагався контратакувати, однак зазнав поразки — штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника.

«Завдяки професійним та сміливим діям спецпризначенців ГУР росіяни у Кругляківці втратили більше взводу піхоти — загарбників знищено у ближніх боях», — йдеться в повідомленні.

Спецпризначенці змогли взяти російських окупантів у полон — отримано важливі розвідувальні дані. Зазначається, що поповнення обмінного фонду також допоможе повернути з московської неволі українських захисників.



Джерело

Залишити відповідь