рф тримає у Чорному морі ракетоносій без ракет

Політика

Станом на ранок 19 жовтня, в Чорному морі росія тримає один корабель, який є носієм крилатих ракет типу Калібр, проте загальний залп наразі складає 0 одиниць.

В Азовському морі кораблів ворога не зафіксовано, а в Середземному морі перебувають чотири судна, три з яких оснащені ракетами Калібр з можливим загальним залпом до 16 одиниць.

За останню добу через Керченську протоку в інтересах росії пройшли 10 суден до Чорного моря та 8 — до Азовського моря. російська федерація продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації на своїх суднах.

Раніше ми писали, що російські війська активно нарощують механізовані наступальні дії в західній частині Донецької області, намагаючись скористатися сухими умовами перед початком осінньої негоди.

Також нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму російські окупанти активно укріплюють західне узбережжя.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь