Відео: українські дрони атакували важливий завод на росії

Політика

Російське підприємство «Кремній Ел», розташоване в Брянську і яке використовується для військових цілей, знову зазнало атаки безпілотників, як повідомляють ЗМІ та телеграм-канали, включаючи Astra і «Радіо Свобода».

Це вже щонайменше четверта подібна атака на цей завод, продукція якого використовується, зокрема, у виробництві систем ППО «Панцир» та ракетних комплексів «Іскандер».

Влада росії спочатку заявила про пожежу на горищі нежитлової будівлі, яку швидко ліквідували пожежники, а згодом уточнила, що один з безпілотників врізався в нежитлову будівлю, не спричинивши серйозної пожежі.

Телеграм-канал Astra зазначає, що місцеві жителі підтверджують атаку саме на завод «Кремній Ел», який є важливим виробником мікроелектроніки для Міністерства оборони росії, з 94% продукції підприємства у 2017 році призначеної для потреб російської армії.

Раніше ми писали, що на території російського військового летовища «Чкаловський» у Московській області спалахнула пожежа. На ньому розміщуються літаки, які обслуговують російську верхівку.

Також нагадаємо, що 3 жовтня, у російському Новосибірську сталося займання будівлі обласного управління ФСБ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь