Північна Корея пригрозила Південній війною

Політика, Світ

19 жовтня поблизу Пхеньяну Північна Корея нібито виявила південнокорейський безпілотник, через що пригрозила Південній Кореї війною.

Про це повідомляє Reuters.

«З огляду на форму дрона, ймовірний період польоту, коробку для розкидання листівок, прикріплену до нижньої частини фюзеляжу дрона тощо, цілком ймовірно, що саме цей дрон розкидав листівки над центром муніципалітету Пхеньяна. Але висновок ще не зроблено», – йдеться у матеріалі.

КНДР наголосила, що якщо військові підтвердять ще одне порушення її територіального простору з боку Південної Кореї, то розцінять це як «серйозну військову провокацію проти суверенітету КНДР та оголошення війни».

Раніше ми писали, що в естонській розвідці прокоментували повідомлення про відправлення Північною Кореєю військових до росії для участі у війні проти України, зазначивши, що це свідчить про проблеми Москви із підтриманням військової активності.Також нагадаємо, що російська армія готує близько 11 тисяч північнокорейських солдатів для участі в бойових діях в Україні на чотирьох полігонах рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь