Сили ППО збили 42 ворожі безпілотники – ПС

Політика

У ніч з 18 на 19 жовтня російські окупанти завдали нових ударів по Україні, але наші сили протиповітряної оборони успішно відбили атаки, знищивши 42 безпілотники та 4 керовані ракети.

Про це повідомляють Повітряні сили України.

В небі було виявлено понад 100 повітряних цілей, зокрема 98 ворожих безпілотників і 6 керованих авіаційних ракет Х-59/69.

В ході протиповітряного бою українські військові збили 4 керовані ракети та 42 ворожих БПЛА, що атакували Одеську, Сумську, Черкаську, Київську, Кіровоградську, Чернігівську, Полтавську, Миколаївську та Херсонську області.

Також було зафіксовано локаційні втрати ще 46 російських безпілотників, проте наразі немає інформації про їх збиття чи падіння. Ракети запускалися з акваторії Чорного моря, тоді як БПЛА — з території Курська, Єйська та Приморсько-Ахтарська.Раніше ми писали, що російські окупанти не наступатимуть на Покровськ в Донецькій області до весни. Втім, загарбники спробують оточити це місто.

Також нагадаємо, що на Бахмутському напрямку російські окупанти розстріляли, ймовірно, пораненого військовослужбовця ЗСУ. Україна розпочато розслідування чергового військового злочину росіян.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь