У Петербурзі після атаки безпілотника знеструмлені 300 будинків

Політика, Світ

У двох північних районах російського Санкт-Петербурга приблизно у 300 будинках зникла електрика після атаки невідомих дронів. До цього над містом помітили БПЛА, а місцеві жителі чули вибухи.

Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє DW.

Зокрема, російські ЗМІ написали, що у Приморському та Виборзькому районах Санкт-Петербурга масове відключення електрики сталося нібито через аварію на підстанції. Пізніше журналісти з посиланням на екстрені служби написали, що раніше того ж дня над містом було збито безпілотник. Додається, що місцеві жителі чули «три хлопки» перед відключенням світла в будинках.Нагадаємо, що насправді близько 7:00 жителі російського Санкт-Петербурга чули вибухи. Бавовну було чути навіть на дачах біля Орловського кар’єру. Енергетики заявили, що нібито відбулося технологічне порушення на обладнанні 110 кВ.

Раніше ми писали, що російське підприємство «Кремній Ел», розташоване в Брянську і яке використовується для військових цілей, знову зазнало атаки безпілотників, як повідомляють ЗМІ та телеграм-канали, включаючи Astra і «Радіо Свобода».

Також нагадаємо, що 3 жовтня, у російському Новосибірську сталося займання будівлі обласного управління ФСБ.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь