Фото: Сирський відвідав бійців ЗСУ на Курщині

Політика

Головнокомандувач Олександр Сирський відвідав військових ЗСУ, які діють на Сумщині та у Курській області рф. Він відзвітував про роботу у військових частинах та підрозділах

Про це Сирський повідомив у Telegram.

“Попри всі спроби противника перехопити ініціативу ситуація залишається під нашим  контролем. Провів роботу безпосередньо на командних пунктах бригад. Заслухав командирів бригад та їхні пропозиції щодо подальших дій, надав допомогу в вирішенні проблемних питань.

Враховуючи оцінку обстановки, прийняв низку рішень спрямованих на упередження дій ворога та завдання йому максимальних втрат”, – йдетьсфя у повідомленні.

Попри перевагу окупантів у живій силі та техніці, майстерність та професіоналізм українського війська не дають російському агресору досягнути мети, зазначив Головнокомандувач.

УКурській області були намагання росії відтиснути українські позиції, але Збройні сили України тримають визначені рубежі, повідомив президент Володимир Зеленський.

Нещодавно українські десантники в результаті кількагодинного бою знищили в Курській області три ворожі бронетранспортери та близько 30 військовослужбовців 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь