Окупанти атакували Кривий Ріг на Дніпропетровщині, є постраждалі

Політика

Ввечері 19 жовтня російські загарбники атакували Кривий Ріг на Дніпропетровщині балістичними ракетами. Внаслідок обстрілу постраждали 17 людей, з яких 14 потребували медичної допомоги.

В лікарні наразі перебувають 8 потерпілих, усі з середньою тяжкістю стану, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За уточненими даними, атаки призвели до пошкоджень готелю, магазину, адміністративної будівлі, навчального закладу та семи багатоквартирних будинків. Крім того, було пошкоджено півтора десятка автомобілів, зокрема три пожежні машини, три службові автомобілі поліції та карета “швидкої”.

У місті вже розгорнули штаби для прийому заяв про пошкоджене майно та видачі будматеріалів. Людей забезпечують їжею та гарячим чаєм.

З вечора 19 жовтня окупанти атакували Україну безпілотниками. Станом 10:00 20 жовтня Сили оборони збили 31 російський дрон, ще 13 було локаційно втрачено.На Сумщині російські загарбники вдарили по енергетичному об’єкту. Внаслідок атаки знеструмлені 104 населені пункти Роменської громади.

Вночі 19 жовтня російські війська завдали удару керованими авіабомбами по центру Запоріжжя.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь