В рф безпілотники атакували аеропорт у Казані, його закрили

Політика, Світ

У російському місті Казань через загрозу безпілотників закрили аеропорт. Там оголошено план “Килим”.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За даними ЗМІ, з 6 ранку в аеропорту Казані діють обмеження у зв’язку із загрозою атаки безпілотних літальних апаратів. Близько 20 рейсів затримано як на приліт, так і на виліт.

План “Килим” оголошують органи ППО у виняткових ситуаціях, таких як безпосередня загроза атак безпілотників. Він означає негайну заборону на будь-які польоти в повітряному просторі радіусом 200 кілометрів від певного аеродрому.

Евакуація цивільних осіб з аеропорту не передбачена.Крім того, у росії в місті Дзержинськ Нижньогородської області заявили про атаку безпілотників на ФКП «Завод імені Я.М. Свердлова». Там виробляють вибухові речовини.

Раніше у двох північних районах російського Санкт-Петербурга приблизно у 300 будинках зникла електрика після атаки невідомих дронів. До цього над містом помітили БПЛА, а місцеві жителі чули вибухи.

Великий порт Санкт-Петербург на тлі атак безпілотників припинив перевалювати селітру. Місцева влада в майбутньому планує винести перевалку селітри за межі міста, імовірно в Усть-Лугу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь