Корейці можут не доїхати до України: експерт сказав, що їх зупинить

Війна

Корейці можут не доїхати до України: експерт сказав, що їх зупинить

За даними південнокорейської розвідки, Північна Корея може направити в Україну не звичайних солдатів, а спецпризначенців

Однак рівень їхньої підготовки насправді дуже не дотягує до справжнього “спецназу”, пише The Telegraph

Видання посилається на липневий звіт аналітика лондонського центру Gray Dynamics Максвелла Голдштейна. За його даними, північнокорейські Сили спеціальних операцій налічують орієнтовно 200 000 осіб, що є абсурдно великою кількістю.

Наприклад британський SAS налічує лише 500 активних солдатів, американська Delta Force – близько 2000 оперативних членів.

За оцінкою Розвідувального управління Міністерства оборони США за 2021 рік, північнокорейські спецпризначенці добре навчені, мотивовані і оснащені – але тільки за мірками країни-ізгоя КНДР.  Насправді ж вони відстають за всіма показниками від спецпризначенців передових країн, особливо в питаннях матеріально-технічного забезпечення.

Ахмед Хассан, генеральний директор Gray Dynamics, підкреслив, що північнокорейський спецпризначенець за своїми бойовими якостями перебуває десь посередині між звичайним піхотинцем і західним спецпризначенцем.

За словами Яна Гарнера, історика та аналітика російської культури, китайську владу “наразі не дуже турбує” зближення Росії та КНДР. Але все може змінитися, якщо Пекін вирішить, що альянс Пхеньяна і Москви може нашкодити власне китайським інтересам на світовій арені.

Вибухи у Криму, можливо прильоти: росіяни бідкаються через “ціль на Керченський міст”
Росіяни заявляють про чергову атаку на Крим. Вони також вже почали бідкатись через загрозу для Кримського мосту.

Що потрібно зробити 18 жовтня кожному християнину, щоб отримати допомогу святого Луки
18 жовтня вшановують пам’ять апостола від сімдесяти Луки, який відомий як проповідник, цілитель і автор трьох книг Нового Завіту, зокрема Євангелія від Луки та «Діянь апостолів».

Артем – 20 жовтня святкує день ангела. Привітайте свої знайомих, та подаруйте ці гарні привітання у віршах
20 жовтня – Артем святкує свій день Ангела. Красиві привітання у віршах

Залишити відповідь