Стали відомі наслідки російського удару по Запоріжжю

Політика

Майже два десятки житлових будинків в Олександрівському, Хортицькому та Шевченківському районах Запоріжжя були пошкоджені ворожим авіаударом 19 жовтня. 10 людей поранено.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Комунальні служби та надзвичайники проводять обстеження пошкоджених об’єктів… Уже виконано роботи із закриття пошкоджених вікон у шести багатоквартирних будинках Олександрівського району та в домоволодінні приватного сектору», – написав Федоров у телеграм-каналі.

Як повідомлялося, російські війська в суботу ввечері вдарили двома керованими авіабомбами по центру Запоріжжя. Станом на ранок неділі в лікарні продовжують перебувати троє постраждалих, зокрема дві дівчинки віком 9 і 13 років. Ще семеро людей лікуються вдома.

Нагадаємо, що напередодні ввечері російській війська вчергове обстріляли місто Куп’янськ на Харківщині. Через ворожу атаку загинула 65-річна жінка.У ніч на 19 жовтня російські окупанти завдали нових ударів по Україні, але наші сили протиповітряної оборони успішно відбили атаки, знищивши 42 безпілотники та 4 керовані ракети.

Також нагадаємо, що росіяни вдарили по пожежній частині у Шостці Сумської області вночі 19 жовтня. Постраждали рятувальники.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь