Макс пообіцяв щодня виплачувати $1 млн тим, хто підтримає його петицію

Політика, Світ

Американський мільярдер Ілон Маск щодня виплачуватиме 1 мільйон доларів випадковому виборцю в Пенсільванії, який підписав петицію його організації America PAC.

Про це пише Wall Street Journal.

19 жовтня під час виступу в Гаррісбурзі, штат Пенсільванія, Маск закликав громадян підписати петицію America PAC на підтримку першої і другої поправок до Конституції США.

«Перша та Друга поправки гарантують свободу слова та право носити зброю. Підписуючись нижче, я висловлюю свою підтримку Першій та Другій поправкам», – йдеться у тексті петиції.

Щоб претендувати на виграш 1 мільйона доларів від Маска, американські громадяни мають зареєструватися на вибори та надати America PAC свою контактну інформацію. Після виступу Маск одразу вручив чек з зазначеною сумою учаснику свого заходу. Переможцем став чоловік, на ім’я Джон Дрехер.Маск за підтримки інших бізнесменів створив організацію політичних дій America PAC, на підтримку президентської кампанії Дональда Трампа. Відзначимо, що PAC – це організації, які збирають внески членів, зокрема, на передвиборчі кампанії кандидатів у президенти США.

Reuters зазначає, що петиція дозволить зібрати контактні дані виборців для подальшої агітації за Трампа.

Раніше Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія, де влітку на політика скоїли замах. Маск заявив, що республіканець має виграти на виборах, адже його суперники нібито намагаються відібрати в людей свободу слова.

Ілон Маск припустив, що опиниться у в’язниці, якщо на майбутніх виборах кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп програє своїй опонентці від демократів Камалі Гарріс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь