Лайма Вайкуле звернулася до росіян та спробувала їм донести правду про війну (відео)

Події України


Артистка пояснила, що станеться з РФ, якщо вона не зупиниться.

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка засудила путінський режим та підтримала Україну у війні, публічно звернулася до жителів країни-агресорки. Артистка вкотре спробувала відкрити росіянами очі на те, які насправді злочини коять окупанти в України.

Виконавиця переконана, що на росіян тисне Кремль, який готовий на все заради власної мети. Путін та його посіпаки не соромляться брехати, а народ, який не може адекватно оцінити ситуацію, сліпо вірить їм. Знаменитість наголосила, що у війні між Україною та РФ винна тільки одна сторона, і жодні НАТО чи ЄС не причетні до нападу Росії.

«На вас тиснуть, я розумію, але в кожної людини є репутація. От коли-небудь у житті ви бачили, щоб я збрехала? А хіба я коли-небудь кому-небудь бажала поганого? Я хочу вам сказати, що те, що зараз відбувається, це ненормально, ви не можете вірити в те, що напад на Україну – це через НАТО або тому, що інакше б українці напали б на вас. Це неправда», – сказала Вайкуле.

Також вона спрогнозувала, що чекає росіян в майбутньому, якщо вони не зупиняться. За її словами, жителі терористичної держави зовсім скоро можуть стати черствими. Наслідки війни, на її думку, доведеться вирішувати усім і зараз вторгнення РФ стосується усього світу, але не лише двох країн. Лайма підкреслила, що зараз вже нікому не вийде бути «поза війною».

Відео нижче 👇

https://www.unian.ua/player/duLgnSDt?autoplay=1&tl=false&to=true



Джерело

Залишити відповідь