Вночі сили ППО збили більшу частину дронів, інші зникли з радарів

Політика

У ніч на 21 жовтня російські окупанти атакували Україну різними типами ракет і дронами. З них 59 були збиті силами ППО, ще близько 10 БпЛА перебувають у повітрі.

Про це повідомляють Повітряні сили у Telegram.

Станом на 09:30 радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено 119 засобів повітряного нападу противника, серед яких одна балістична ракета «Іскандер-М», дві керовані авіаційні ракети Х-31П та Х-35, а також 116 ворожих БпЛА, запущених з територій росії. Повітряну атаку відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи.

Підтверджено збиття 59 ворожих БпЛА в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Чернігівській, Полтавській областях.

45 російських безпілотників – локаційно втрачено. Є декілька влучань БпЛА по цивільній інфраструктурі України.

В повітряному просторі України досі лишається до 10-ти ворожих БпЛА. Бойова робота триває.

Нагадаємо, що вранці 21 жовтня російські окупанти вдарили балістикою по Запоріжжю, наразі відомо про одну поранену людину.

21 жовтня російські окупанти атакували Одещину ракетами та ударними безпілотниками. Унаслідок вечірньої ракетної атаки на припортову інфраструктуру виникла пожежа. Постраждалих та загиблих немає.

Майже два десятки житлових будинків в Олександрівському, Хортицькому та Шевченківському районах Запоріжжя були пошкоджені ворожим авіаударом 19 жовтня. 10 людей поранено.

18 жовстня ввечері російській війська вчергове обстріляли місто Куп’янськ на Харківщині. Через ворожу атаку загинула 65-річна жінка.

У ніч на 19 жовтня російські окупанти завдали нових ударів по Україні, але наші сили протиповітряної оборони успішно відбили атаки, знищивши 42 безпілотники та 4 керовані ракети.

Також нагадаємо, що росіяни вдарили по пожежній частині у Шостці Сумської області вночі 19 жовтня. Постраждали рятувальники.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь