Трамп розповів, як погрожував путіну ударом по Москві

Політика, Світ

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що погрожував путіну ударом по Москві у відповідь на можливе вторгнення в Україну.

Про це Трамп сказав в інтерв’ю The Wall Street Journal.

Він у черговий раз повторив, що мав »прекрасні стосунки« з кремлівським правителем Владіміром Путіним і дуже добре з ним розумівся.

»Я сказав: «Володимире, якщо ти підеш на Україну, я тебе так сильно вдарю, що ти навіть не повіриш. Я вдарю тебе прямо в центрі цієї довбаної Москви (in the middle of fricking Moscow)», – заявив Дональд Трамп, не уточнивши, за яких обставин та коли відбулася така розмова між ним і Путіним.

«Я сказав: »Ми друзі. Я не хочу цього робити, але я не маю вибору«, – додав Трамп.За його словами, путін відповів йому: «Ні за що». На це Трамп відреагував аналогічною фразою: «Ні за що».

«Я сказав: «Ти отримаєш сильний удар, і я знесу ці куполи прямо з твоєї голови (I’m going to take those domes right off your head). Бо знаєте, він живе під куполами», – додав Трамп.

Раніше Дональд Трамп під час виступу в місті Оукс, штат Пенсільванія, заявив, що він чудово ладнає з російським диктатором. А той нібито попереджав його про намір напасти на Україну.

Кандидат на пост президента США також зазначив, що він мав добрі стосунки з президентом Володимиром Зеленським. Але які вони зараз, не уточнював. Трамп вкотре заявив, що президент США Джо Байден «нічого не зробив», щоб припинити війну у Східній Європі, а сам він зможе цього досягти як «обраний президент».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь