Зеленський розкрив зміст своїх переговорів із главою Пентагону

Політика

Під час візиту міністра оборони США Ллойда Остіна до Києва президент Володимир Зеленський обговорив з ним можливості протиповітряної оборони України, підготовку до зими та розширення використання далекобійної зброї проти російських військових об’єктів.

Про це Зеленський повідомив у соцмережі Х за підсумками зустрічі з очільником Пентагону.

«Ми обговорили найважливіші оборонні пріоритети, зокрема можливості протиповітряної оборони України, підготовку до зимового періоду та розширення використання далекобійної зброї проти російських військових об’єктів. Крім того, ми зосередилися на зусиллях щодо збільшення виробництва ударних безпілотників, крилатих ракет, артилерійських снарядів і систем протиповітряної оборони», – розповів Зеленський.

Президент також подякував Остіну за новий пакет оборонної допомоги Україні на суму 400 мільйонів доларів.

Крім того, Зеленський висловив вдячність Президенту Джо Байдену, обом партіям у Конгресі США та американському народові за їхню підтримку від початку повномасштабного вторгнення рф.Як повідомлялося, міністр оборони США Ллойд Остін 21 жовтня прибув із неанонсованим візитом до Києва, де, зокрема, оголосив про новий пакет військової допомоги на $400 мільйонів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь