В Ізраїлі дівчина вчинила самогубство: вона пережила напад бойовиків ХАМАС

Політика, Світ

22-річна Ширел Голан, яка пережила напад терористів ХАМАС на музичному фестивалі Nova поблизу кібуцу Реїм 7 жовтня 2023 року, вчинила самогубство після тривалої боротьби із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР).

Про це повідомляє Times of Israel із посиланням на заяву її родини.

Ширел, якій у неділю виповнилося 22 роки, була знайдена мертвою у своєму будинку поблизу міста Нетанья. Її брат Еяль звинуватив державу Ізраїль у тому, що його сестра не отримала належної допомоги для подолання емоційних і психічних проблем після пережитого жаху на фестивалі. За його словами, якби держава подбала про неї, трагедії можна було б уникнути.

Після нападу Ширел почала проявляти симптоми ПТСР, такі як дисоціація та замкнутість. Її двічі госпіталізували, але діагноз ПТСР офіційно так і не був підтверджений.

ПТСР є важким для лікування психічним розладом, який виникає після переживання або спостереження жахливих подій. Він супроводжується спогадами, нічними кошмарами, сильною тривожністю та нав’язливими думками про пережите.Ширел разом із хлопцем опинилися серед тисяч відвідувачів фестивалю Nova, коли терористи ХАМАСу почали напад. Їм вдалося сховатися і уникнути смерті завдяки офіцеру поліції Ремо Салману Ель-Хозайелю, який знайшов їх, коли вони ховалися під кущами.

Раніше ми писали, що президент Франції Емманюель Макрон провів розмову з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу. Лідери обговорили ситуацію в Лівані та на Близькому Сході.

Також нагадаємо, що американські військові доставили свою передову протиракетну систему THAAD до Ізраїлю.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь