За ніч ППО збила десятки російських дронів, які атакували Україну

Політика

Українська протиповітряна оборона знищила 42 із 60 російських безпілотників, зокрема типу Shahed, якими росія атакувала Україну в ніч проти 22 жовтня.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

«Шахеди» та дрони невстановленого типу запускали з Курська, Єйська та Приморсько-Ахтарська у росії, а збити більшість із них вдалося в Сумській області.

Також збиття фіксували у Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях.

Ще 10 російських безпілотників зникли з радарів, один полетів до Білорусі й іще три повернулися до росії. Один безпілотник — досі в повітряному просторі України.У Сумській області за ніч знищили 25 російських безпілотників. Удар дронів припав на приватний житловий сектор Сум, де пошкоджено житлові будинки. Внаслідок влучання загинули три людини, зокрема дитина. Крім того, Суми зазнали повторного удару вже зранку. Наслідки ще уточнюють.

Протягом минулої доби, 21 жовтня, російська окупаційна армія втратила на війні в Україні 1350 військових. Сили оборони знищили 71 безпілотник і 34 артилерійські системи.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь