В Одесі запобігли вбивству на замовлення ворожої держави

Політика

В Одесі попередили вбивство голови громадського формування на замовлення спецслужб рф.

Організатора затримано, повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними відомства, підозрюваний отримав від ворожих спецслужб замовлення на вбивство одеського бізнесмена – голови громадського формування з охорони правопорядку.

Фігурант справи знайшов людину, яка була готова взятись за роботу за 80 тис. доларів, та передав детальну інформацію про жертву – його фото, звички, місце проживання і роботи.

Правоохоронці інсценували вбивство, а фото та відео з закривавленою «жертвою» було надано замовнику. Відповідну інформацію про «вбивство» висвітлено у медіа.Організатора злочину було затримано після надання «доказів» виконання замовлення. У нього вилучено телефон з  листуванням з російським куратором, а також бойову гранату «Ф-1».

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За попередньою інформацією, у вересні цього року підозрюваний прибув до Одеси для виконання іншого завдання спецслужб рф – організації ліквідації відомого громадського активіста.

Раніш ми повідомляли, що Служба безпеки та Національна поліція України затримали п’ятьох поплічників держави-агресора, які підпалювали авто Сил оборони та залізничні об’єкти.

Також ми писали, що Нацполіція та СБУи нейтралізували групу підлітків, які на замовлення російських спецслужб підпалювали релейні шафи Укрзалізниці.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь