Чоловік повісився в одному з районних ТЦК

Життя, Суспільство

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов’язаних Полтавської області було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку.

Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП.

За інформацією у повідомленні, тіло чоловіка знайшли в одному з технічних приміщень Полтавського ТЦК та СП. Зазначається, що він скоїв самогубство.

Слідів насилля виявлено не було. На місце події відразу було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії.

Зазначається, що загиблий був доставлений поліцією на пункт попереднього збору військовозобов’язаний, оскільки перебував у розшуку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік відмовився проходити військово-лікарську комісію, тож було складено акт відмови.

За даним фактом готувалося повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України.

Громадянин у 2023 році вже був засуджений за даною статтею на три роки позбавлення волі зі звільненням від покарання з одним роком випробувального терміну, який завершився у вересні цього року, додають представники ТЦК.

У Полтавському обласному ТЦК та СП заявили, що жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов’язаного не здійснювалося — він очікував на збірному пункті, доки оформлювались усі документи.

За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з’ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування.

Comments

comments

Залишити відповідь