У Краматорську підірвали авто начальника бойової підготовки ЗСУ – ЗМІ

Політика

У Краматорську Донецької області підірвали автівку начальника бойової підготовки ЗСУ. Військового госпіталізували у тяжкому стані.

Про це «РБК-Україна» повідомили власні джерела.

За інформацією співрозмовників, потужний вибух прогримів сьогодні о 09:30. За попередніми даними, невідомі заклали вибуховий пристрій під службовий автомобіль марки Mercedes-Benz ML.

Вибухівка спрацювала в той момент, коли машина почала рух. Водій у тяжкому стані, його доправили до лікарні.

Нагадаємо, що біля Часового Яру на Донеччині тривають запеклі бої — російсько-окупаційним військам вдалося вклинитися в лінію оборони українських військ, однак про втрату населеного пункту не йдеться.Російські загарбники протягом 21 жовтня обстріляли Донеччину 14 разів. Внаслідок обстрілів загинули четверо людей, ще п’ятеро отримали поранення.

В одній з військових частин, що базується в тимчасово окупованому Луганську, масово зникають чоловіки за декілька днів після прибуття.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 134 бойових зіткнення, найзапекліші бої тривали на Покровському та Курахівському напрямках. У Курській області окупанти обстріляли населені пункти 260 разів та скинули 68 керованих авіабомб.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь