У Києві суд переніс засідання у справі ексдепутата Держдуми рф Гаджиєва

Політика

Печерський районний суд переніс засідання у справі ексдепутата Держдуми рф Магомеда Гаджиєва на 31 жовтня. Політика обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність України.

Про це повідомили у пресслужбі Київської обласної прокуратури, яка представляє державне обвинувачення у цій справі.

“Суддя переніс засідання на 10 годину 31 жовтня у зв’язку із заявою адвоката підсудного про те, що він зайнятий в іншому судовому засіданні”, – розповіла працівниця відомства.

Державне бюро розслідувань оголосило про підозру російському олігарху і ексдепутату Держдуми рф Магомеду Гаджиєву 15 грудня 2023 року. Йому інкримінують частину 1 статті 110 Кримінального Кодексу – умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону, а також публічні заклики до вчинення таких дій.

У 2014-му році Гаджиєв проголосував за закон рф “Про ратифікацію договору між рф та Республікою Крим про прийняття до російської федерації Республіки Крим та утворення у складі рф нових суб’єктів”.Раніше повідомлялося, що український нардеп-утікач Андрій Деркач у росії став сенатором верхньої палати парламенту рф від Астраханської області.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь