Кадирівці покинули блокпости на Херсонщині та побилися з дагестанцями, — ЗМІ

Події України


Один із кадирівців на тимчасово окупованій території повідомив, що їхні війська повертаються назад додому у Чечню.

Кадирівські війська покидають блокпости на тимчасово окупованій території Херсонської області. Їх повністю заміняють росіяни.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на джерела. Крім того, стало відомо, що на лівобережжі Херсонщини кадирівці влаштували розбірки з дагестанцями. Ці конфлікти завершилися бійками.

Як стерджує джерело, один із кадирівців на тимчасово окупованій території повідомив, що їхні війська повертаються назад додому у Чечню. Тому на блокпостах тепер стоять росіяни.

Щодо конфліктів з дагестанцями, співрозмовник видання зазначив, що це сталося у Каланчаку. Причиною, вочевидь, став конфлікт між Рамзаном Кадировим і сенатором від Дагестану, мільярдером Сулейманом Керімовим.

Як повідомляв УНІАН, командир спецназу «Ахмат» генерал-майор Апті Алаудінов заявив, що не планує рятувати чеченців, які добровільно здалися в полон Збройним силам України (ЗСУ).

Він заявив, що військові, які добровільно здалися в полон, — не чоловіки. Алаудінов зазначив, що він не має на увазі бійців, які здалися в полон, будучи важко пораненими або контуженими; таких військових він готовий витягнути.



Джерело

Залишити відповідь