Президент висловив незадоволення роботою двох міністрів

Політика

Президент Володимир Зеленський висловив своє незадоволення доповідями двох міністрів щодо скандалів, пов’язаних із медико-соціальними експертними комісіями (МСЕК).

Під час вечірнього звернення він підкреслив необхідність персональної відповідальності та кадрових рішень у зв’язку із ситуацією, що склалася. Президент анонсував проведення повного аудиту пенсій та інших виплат для посадовців, які нібито отримали інвалідності незаконним шляхом.

Зеленський зауважив, що заслухав доповіді міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка та міністра соціальної політики Оксани Жолнович, але вони виявилися дуже непереконливими. Він також наголосив на необхідності провести ретельний аналіз ситуації на всіх рівнях місцевої влади.

Раніше ми писали, що Україна отримала інформацію про підготовку двох підрозділів військових з Північної Кореї, зокрема йдеться про дві бригади.

Також нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Володимира Зеленського провела засідання, на якому розглянула ситуацію з МСЕК та зловживаннями з боку посадових осіб різних державних органів з отриманням інвалідності.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь