У Великій Британії ведмедику Паддінгтону видали справжній паспорт

Політика

Ведмедик Паддінгтон, герой відомих дитячих книг та серії фільмів, отримав паспорт від британської влади.

Про це повідомив співпродюсер майбутнього фільму «Паддінгтон у Перу» Роб Сільва в інтерв’ю журналу Radio Times, цитує CNN.

У третьому фільмі серії ведмедик поїде на батьківщину в Перу, щоб відвідати свою тітку Люсі, тож команда звернулася до Міністерства внутрішніх справ зі зверненням, чи могли б там видати копію паспорта.

Однак їм видали справжній офіційний документ, такий лише один. У паспорті зазначено імʼя власника — Паддінгтон Браун.

«Ви не можете подумати, що в Міністерства внутрішніх справ буде почуття гумору, але, згідно з офіційними спостереженнями, вони просто внесли його в список як Ведмедя», — розповів Сільва.

Про Паддінгтона

Ведмедик Паддінгтон — герой книг англійського письменника Майкла Бонда й однойменного дитячого серіалу.

Книга про ведмежа вважається класикою дитячої літератури. Уперше книга «Ведмедик на ім’я Паддінгтон» була опублікована 13 жовтня 1958 року. Загалом книги про нього перекладені 31 мовою.

У 2014 році у Великій Британії відбулася прем’єра пригодницької комедії «Пригоди Паддінгтона». Продовження фільму вийшло в українській прокат у 2018-му. В обох частинах ведмедика озвучував президент України Володимир Зеленський, коли ще був артистом.

Третій фільм — «Паддінгтон у Перу» — з’явиться на великих екранах у Великій Британії вже 8 листопада.

Читайте також:

У листопаді 2024 року у Великій Британії вийде третій фільм про пригоди ведмедя Паддінгтона під назвою «Паддінгтон у Перу».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь