Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками

Війна

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

Знаменитості сходили на побачення з кращими друзями

Павло Зібров

67-річний співак обожнює прогулянки зі своєю кращою подругою Габріелою. Далеко ходити під час побачення не довелося. Вийшли на одну з ділянок власної фазенди й зависли, побачивши купу маслюків.

Зібрали врожай. Тепер на обід буде суп із грибами, а на вечерю – картопля, смажена з дарами лісу. На обійсті Павла Миколайовича є ще одна грибна галявина, та врожай нині такий, що, напевно, вистачило й цих грибочків.

Отже, побачення з Габі пройшло за вищим ґатунком – і свіжим повітрям подихали, й порухалися, ще й користь зробили, нагодувавши всю родину. Тож дружина Марина не ревнуватиме.

Ірина Федишин

Після кліпу “Секрет” усі очікували, що в родині співачки врешті з’явиться донечка. Натомість сім’я поповнилася іншим членом – цуценятком Барні. Тож співачка, нічого не сказавши синам, першою відбула на побачення з пухнастиком мальтіпу.

Юрчик й Олежик давно просили собачку, але не очікували, що в коробці буде саме довгоочікуване цуценя, тому неабияк здивувалися, зробивши “розпаковку” й діставши Барні з коробки.

Брати щиро зраділи подібному подарунку. Адже думали, що в коробці знайдуть іграшки, а не ось це живе диво. Олег заявив, що віднині 2-місячний Барні спатиме з ним в одному ліжку.

Схоже, зірки оголосили цілий флешмоб із розведення мальтіпу. Песики такої породи присутні вдома у Ксенії Мішиної, Ассії Ахат, Юлії Саніної. Тепер до зіркової когорти собачників додалася ще й Ірина Федишин.

Залишити відповідь