У Третій штурмовій заявили про важку ситуацію на всіх ділянках фронту: що відбувається

Події України


За словами заступник командира Максима Жоріна, абсолютно все зараз тримається на українському солдатові.

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін заявив про важку ситуацію абсолютно на всіх ділянках фронту.

«Раніше ми могли говорити про більш спокійні напрямки, куди, наприклад, перекидали підрозділи в якості відпочинку. Зараз же п*дори намагаються наступати по всім напрямкам, усюди складно. На деяких — Покровськ, Торецьк, Куп’янськ — критично», — пише він у своєму Telegram.

Жорін застеріг від сподівань, що російські окупаційні війська зупиняться на якомусь місті. Військовий наголосив, що противник продовжить  розвивати просування, поки сили та засоби будуть йому це дозволяти, а ЗСУ, ціною великих зусиль та на характері, стримуватиме противника.

«На фоні цього всього найголовніше для всієї країни усвідомити, наскільки зараз важко українському бійцю і наскільки все суспільство має підтримувати військо. Все, що відбувається сьогодні — корупційні скандали, втомлені від війни відвідувачі концертів та ресторанів — демотивує солдата. А саме на українському солдатові тримається абсолютно все», — зазначає захисник.

Як повідомляв УНІАН, групи піхоти армії РФ намагаються просочуватися в місто Селидове Донецької області зі східних околиць, але українські захисники тримають оборону.

Похолодання і погіршення логістики на Донбасі змусить росіян змінити тактику і відмовитися від своїх «улюблених скутерів». Про це розповів начальник розвідки артилерії 4 бригади «Рубіж», капітан Нацгвардії України Володимир Назаренко.



Джерело

Залишити відповідь