Співпраця ЗУНУ із Тернопільською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов

Життя, Суспільство

У класичному університеті Тернополя відбулося підписання договору про співпрацю між ректором ЗУНУ Оксаною Десятнюк та директором Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов Русланою Петрокушин.

Угода спрямована на координацію зусиль та спільну діяльність для досягнення цілей: модернізацію та цифровізацію освітнього процесу; навчально-наукову підготовку учнів; проведення заходів у сфері популяризації вищої освіти та організацію низки освітніх, культурних та просвітницьких заходів, спрямованих на розвиток міжінституційної співпраці та формування єдиного освітнього простору.

Вітаючи присутніх, ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк сказала: «Ми завжди раді співпрацювати з навчальними закладами, які прагнуть надати своїм учням якісну освіту та можливості для розвитку. Цей договір дозволить нам об’єднати зусилля для підготовки молодого покоління до сучасних викликів, сприяючи їхньому академічному та особистісному зростанню».

«Ми живемо в часи стрімких змін та викликів, коли освіта стає ключовим фактором у розвитку суспільства. Успішне майбутнє наших учнів залежить не лише від знань, які вони здобувають у шкільних стінах, але й від можливостей розвитку, самореалізації та практичних навичок, що їх вони зможуть отримати у співпраці з науковими та освітніми установами. Тому наше партнерство з університетом є важливим кроком для розширення горизонтів навчання, впровадження інноваційних методик та відкриття нових можливостей для наших учнів», – зауважила директор школи Руслана Петрокушин.

До спілкування також долучилася заступниця директора з навчально-виховної роботи Марія Штокало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від Західноукраїнського національного університету на зустрічі також були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк, завідувач кафедри освітології і педагогіки Володимир Чайка та доцент кафедри освітології та педагогіки Оксана Писарчук.

Comments

comments

Залишити відповідь