У Славутицькій міськраді розглянули зміни до бюджету громади на 2024 рік і програми розвитку інфраструктури міста

Події України
В Славутицькій міськраді розглянули питання про зміни до бюджету громади на 2024 рік і програми розвитку інфраструктури міста

24 Жов, 20:11

24 жовтня відбулося засідання позачергової сесії Славутицької міської ради, на якому розглянули 6 питань порядку денного. Про це повідомили в Славутицькій міській раді.

Серед основних питань — внесення змін до бюджету громади на 2024 рік, а також оновлення Програми будівництва, реконструкції та модернізації міської інфраструктури.

«Ми отримали рішення Кабміну щодо субвенції в 16,3 млн грн на ремонт покрівлі Центрального корпусу нашої лікарні. Це цільова субвенція, що чітко прописана в Постанові КМУ. Проєктно-кошторисна документація готова, експертизу пройдено, тож хочемо швидко розпочати процедури, щоб забезпечити технічну безпеку лікарні. Основне завдання — виконати 70% робіт уже цього року. Важливо зазначити, що кошти перехідні, і їх використання не зупиняється 31 грудня. Проте якщо частина коштів залишиться невикористаною, вона повернеться до державного бюджету», — повідомив міський голова Юрій Фомічев.

Крім того, депутати ухвалили низку додаткових рішень, що забезпечать отримання дозволів на проведення капітального ремонту укриттів у чотирьох навчальних закладах.

Читайте також: Депутат міськради Переяслава Андрій Іващенко вступив до лав ЗСУ

Фото: Славутицька міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь