Рашисти почали встановлювати біля Керченського мосту «їжаки»

Політика

Окупанти на Керченському мосту завершують монтаж одного з шести об’єктів подвійного призначення.

Згідно з повідомленням Телеграм-каналу Крымский ветер, за супутниковими даними Європейського космічного агентства, на східному прольоті віадука вже з’єднали перші два пірси з південного боку, а з північного боку також тривають роботи, які можуть бути завершені найближчими днями.

Окрім нового паралельного мосту, поряд з основною конструкцією з’являються металеві їжаки та мітки для облаштування додаткових ліній захисту. Ці нові мости будуються капітально, їх ширина дозволяє проїжджати як цивільному, так і військовому транспорту, включаючи великогабаритну техніку та системи протиповітряної оборони, такі як ЗПРК «Панцир-С1».

Призначення нових об’єктів поки залишається невідомим, але активність у цій зоні свідчить про підготовку до можливих військових дій або зміцнення оборонних позицій.

Раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Криму окупанти використовують для посиленого патрулювання західного та південного узбережжя весь наявний авіапарк. Так вони намагаються захистити решти свого флоту, які залишаються в пунктах базування, від можливих дронових атак.

Також нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму російські окупанти активно укріплюють західне узбережжя.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь