Фото: у Південній Кореї спалахнув склад армії США

Політика, Світ

У Південній Кореї 24 жовтня загорівся склад постачання армії США в місті Пусан. Пожежа, яка спалахнула ввечері на 55-му складі, була ліквідована приблизно за 4 години.

За даними південнокорейських рятувальників, у момент пожежі всередині складського приміщення нікого не було, тому загиблих та постраждалих немає. У будівлі зберігалися будівельні матеріали та легкозаймисті речовини, такі як уретан і гума, але не боєприпаси.

Для гасіння пожежі були задіяні 51 одиниця техніки та 163 рятувальники. Американські військові також надали три пожежні машини і 11 осіб особового складу. Доступ на територію складу був обмежений, і туди могли потрапити лише пожежники, що унеможливило доступ навіть для співробітників поліції.

Раніше ми писали, що Південна Корея може розглянути можливість надання військової допомоги Україні, але це буде залежати від обсягів співпраці між рф та Північною Кореєю.

Також нагадаємо, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин продав свою армію для незаконної агресивної війни проти України. Північнокорейські солдати стали найманцями у якості «гарматного м’яса».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь