Коли я знайомила сина з Людою, не думала, що сама змію в свій дім веду. Тепер в таку халепу потрапила

Світ

Коли я знайомила сина з Людою, не думала, що сама змію в свій дім веду. Тепер в таку халепу потрапила

Мій Юрчик дуже довго не міг знайти кохання

З першою дружиною прожив шість років, а тоді вона його покинула. Завагітніла від іншого і пішла до нього. Я дуже переймалась через це. Думала, що Юра не може пару знайти, адже хата в нас стара, не сучасна, ремонту нема, автівки теж. Дівчата зараз на заможних хлопців дивляться.

Тож поїхала я до Італії, аби синові допомогти. Зробили ми гарний ремонт, купила я синові автівку нову, ще й допомогла майстерню відкрити. Чудова партія, як на мене. 

І ось рік тому, в Італії я познайомилась з дівчиною, донькою моєї подруги. Вона теж на заробітки поїхала, Людочка, дуже працьовита й цікава.

 – Поїхали зі мною в Україну, я тебе з сином познайомлю. У нього й хата, й машина, дуже добрий.

Не думала я, що вона погодиться. Так, напівжартома сказала. Та минуло кілька днів і вона прийшла до мене й прямо спитала:

Ну, що, коли їдемо до вас!

І через місяць ми вирушили в моє рідне місто. Люда дуже синові сподобалась. Я так тішилась. Зовсім скоро вони розписались. Я ж поїхала назад на заробітки. Все було чудово, син дякував мені під час кожної розмови. Та нещодавно в мене сталася біда. Мила вікно, впала й серйозно ногу зламала. Врешті залишилась без роботи. Тоді подруги мені допомогли додому поїхати. Чесно кажучи, я навіть зраділа, вистачить з мене тих заробітків

Юра зустрів мене дуже гарно. А от в очах Люди радості я не побачила. Минув тиждень і я помітила, що дратую її. А тоді вона відверто спитала:

 – А де ви надалі жити плануєте?

 – Тут, це мій дім.

 – Ну, ви розумієте, що молоді мають окремо жити, бо так щастя не буде.

 – Чому це? Будинок в нас великий, місця вдосталь.

 – Ні, так ми не домовлялися. Ви казали, що як я з вашим сином буду, то матиму хату, автівку!

Тебе ж ніхто не виганяє.

 – Як ви не з’їдете від нас – я сама піду!

Я не вірила своїм вухам. Як таке може бути? Виходить, що я сама змію у свій дім привела. А тепер на вулиці залишуся. Та мій Юрчик такий щасливий. Як я можу це зруйнувати? Що мені робити?

Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим почуттям: ❤️, 😠, 😢 чи 😄. Ваша реакція має значення!

Що ви думаєте про цю новину? ✍ Поділіться своєю думкою в коментарях та обговоріть з іншими

ЯРОСЛАВА МАГУЧІХ ВІДКЛАЛА ВЕСІЛЛЯ З НАРЕЧЕНИМ І НАЗВАЛА ПРИЧИНУ
Вона не хоче відзначати весілля в Європі

Зеленський підписав указ про ліквідацію МСЕК
Згідно з рішенням РНБО, буде проведено повний аудит пенсій та інших виплат усім чиновникам, які «оформили» собі інвалідність, – Зеленський

ВІДЕО. Вiтaлiй Кiм пoяcнив, чoму взяв нa пopуки нapдeпку вiд “Слуги нapoду” Кopмишкiну: “Я знaю її poкiв 20. Є пpeзумпцiя нeвинувaтocтi
Глaвa Микoлaївcькoї ОВА Вiтaлiй Кiм пoяcнив, чoму взяв нa пopуки “cлугу нapoду” Іpину Кopмишкiну (пoпepeднє пpiзвищe Аллaxвepдiєвa), пiдoзpювaну в нeзaкoннoму збaгaчeннi нa 20 млн гpн

Залишити відповідь