Внаслідок нічної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків ворожих дронів

Події України
падіння уламків ворожих дронів

25 Жов, 06:58

Внаслідок нічної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків ворожих дронів, зокрема в Дарницькому районі. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Вже п’ятнадцята повітряна атака на Київ за 25 днів жовтня! І знову ворог – російська федерація – застосував виключно безпілотні літальні апарати. Вони були запущені з території курської області та краснодарського краю», – зазначає Сергій Попко.

За його словами, на столицю ворожі дрони заходили двома великими хвилями. Перший раз повітряну тривогу в Київ оголосили близько опівночі, а вдруге – приблизно о третій ночі. Сумарно нічні тривоги тривали приблизно 4 години.

Він зазначив, що за цей час було виявлено та у різний спосіб (ППО, РЕБ тощо) знешкоджено до півтора десятка дронів ворога, що загрожували столиці України (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили).

«Внаслідок сьогоднішньої нічної повітряної атаки в столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема в Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів призвели до загоряння на відкритій території дерев та трави. Пожежу оперативно ліквідовано. Інформації щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення уточнюються», – додав Сергій Попко.

Читайте також: Фастівська команда бере участь у проєкті психосоціальних заходів «Час для себе»

Фото: ілюстративне.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь