Покрівлю головного корпусу Славутицької міської лікарні відремонтують коштом UNITED24

Події України
покрівля

25 Жов, 07:14

Покрівлю головного корпусу Славутицької міської лікарні відремонтують коштом UNITED 24. Про це повідомили на ресурсах Київської обласної військової адміністрації. 

«На Київщині реконструюють покрівлю головного корпусу Славутської міської лікарні. Реалізувати проект планують коштом фандрейзингової платформи «UNITED24». Загальна вартість робіт – понад 16,3 млн грн. На останньому засіданні Кабінет Міністрів України прийняв постанову, відповідно до якої кошти з рахунку UNITED24 будуть розподілені МОЗ для надання субвенції з державного бюджету – міському бюджету Славутицької територіальної громади. Це дозволить реконструювати та модернізувати медзаклад відповідно до сучасних будівельних стандартів», — йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні зазначили, що головний корпус лікарні є місцем, де зосереджено роботу закладу. Покрівля приміщення не ремонтувалась з моменту введення в експлуатацію – 31 рік тому. Наразі вона потребує негайного ремонту. 

У 2023 році було проведено комплекс технічних та енергоефективних закладів у будівлі, яку ремонтуватимуть. Це стосувалось і даху, на якому здійснили роботи з влаштування утеплення, паро- та гідроізоляції.

Майбутні роботи передбачають демонтаж старої покрівлі, та встановлення на її місце нової. 

Ремонт буде вестись і в зимовий, і в літній період, аби якнайшвидше досягти результату. 

Здійснення реконструкції дозволить значно покращити умови перебування пацієнтів у лікувальному закладі.

Читайте також: На території Бучанського району знайдено мінометну міну «НОНА»

Фото: з відкритих джерел

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь