ЗМІ: республіканці про всяк випадок готуються до президентства Трампа

Політика, Світ

Республіканці в обох палатах американського Конгресу починають готувати порядок денний на «перші 100 днів» Дональда Трампа – у разі, якщо той стане переможцем президентських виборів у листопаді цього року.

Про це пише The Hill з посиланням на поінформовані джерела.

Як зауважує видання, нещодавно помічники ключових республіканців, зокрема лідера республіканців у Сенаті Мітча Макконела, лідера республіканців у Палаті представників Стіва Скаліза та спікера Майка Джонсона, проводили зустріч з цього приводу.

За інформацією The Hill, Джонсон останніми місяцями регулярно контактував з Трампом, Скаліз теж повідомляв, що спілкувався з ним.

Головною ініціативою у разі перемоги Трампа будуть поправки до бюджету – на виконання його обіцянок щодо суттєвого скорочення податків.Ще республіканці хочуть схвалити великий проєкт щодо південного кордону, який би включав завершення зведення Трампової «стіни».

Напередодні, 24 жовтня, ми писали, що кандидат у президенти США Дональд Трамп, за даними опитування The Wall Street Journal, обігнав свою опонентку Камалу Гарріс, – проте лише на 2%, що в межах статистичної похибки.

Також ми повідомляли, що чинна віцепрезидентка Камала Гарріс назвала Трампа «фашистом», який прагне «безконтрольної влади».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь