Сили оборони уразили на Луганщині «Бук-М3» та знищили «Бук-М2»

Політика

Сили оборони України уразили ЗРК «Бук-М3». Крім того, ЗСУ знищили ЗРК «Бук-М2» окупантів у Луганській області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Так, у ніч на 25 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань щодо виявлення та ліквідації засобів протиповітряної оборони противника, уразили зенітний ракетний комплекс «Бук-М3» та знищили радіолокаційну станція підсвічування цілей і наведення ракет (РПН) 9С36 ЗРК «Бук-М2» ворога.

«Цілі перебували на тимчасово окупованій території Луганської області за кілька десятків кілометрів від лінії бойового зіткнення», – зазначили у Генштабі.

Військові констатують – робота триває, бо послаблення протиповітряної оборони рф робить вразливими для українських ударів інші важливі об’єкти противника як на фронті, так і у глибокому тилу.Нагадаємо, що у ніч на 25 жовтня російські терористи атакували Україну 63-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та безпілотниками невстановленого типу. Дрони були запущені з Орла, Курська, Приморсько-Ахтарська (рф).

У Київській області уламки збитого російського безпілотника пошкодили ЛЕП.

Завдяки бойовій роботі українських захисників цієї ночі було знешкоджено близько півтора десятка ударних безпілотників, якими війська рф намагалися атакувати Київ.

В Одеській області під ранок 25 жовтня розпочалася бойова робота із відбиття ворожої повітряної атаки. У бік регіону рухалася група ударних безпілотників російських загарбників.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь