Зі столичного пару «Центральний» вилучили уламки російського БпЛА

Події України
уламок російського БпЛА

25 Жов, 12:21

Зі столичного пару «Центральний» вилучили уламок російського БпЛА. Про це повідомляє КО «Муніципальна Охорона».

Як стало відомо, до співробітників КО «Муніципальна Охорона» звернувся чоловік, у руках якого був уламок від дрона-камікадзе. Він повідомив, що знайшов на території парку «Центральний» уламки російського БпЛА, судячи зі всього – залишки «Шахеду», який вночі атакував столицю.

Після чого, Муніципали обмежили прохід на територію, де могли знаходиться небезпечні компоненти ворожого дрону та викликали вибухотехніків та поліцейських. Після обстеження місця падіння уламків, правоохоронці дійшли висновку: знайдені залишки ворожого безпілотника вже не становлять загрози. Деталі збитого «Шахеду» вилучили поліцейські Подільського району для фіксації ще одного воєнного злочину рф.

Нагадаємо, вчора вночі і сьогодні з ранку столиця пережила дві хвилі атак російських дронів, повітряні тривоги тривали 4 години.  Силами ППО та РЕБ знешкоджено близько півтора десятка БпЛА, що загрожували Києву.  Уламки дронів спричинили пожежу у Дарницькому районі, пожежу  ліквідовано. Це вже п’ятнадцята масована повітряна атака на Київ з початку жовтня.

Читайте також: На Київщині сапери знищили 39 боєприпасів

Фото: КО «Муніципальна Охорона».

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь