Міжнародна федерація ратифікувала світовий рекорд Ярослави Магучіх

Політика

Міжнародна федерація легкої атлетики повідомила на своєму сайті про ратифікацію світового рекорду у жіночих стрибках у висоту, встановленого українкою Ярославою Магучіх.

Попри те, що з моменту історичного досягнення минуло вже майже чотири місяці, лише зараз організація офіційно підтвердила, що наша співвітчизниця оновила рекорд, який тримався аж з 1987 року. Новий орієнтир для усіх учасниць змагань – 2 метри 10 сантиметрів, на 1 сантиметр вище, ніж стрибнула богарка Стефка Костадінова.

За час між стрибком та його ратифікацією Магучіх встигла стати олімпійською чемпіонкою та виграти фінал «Діамантової ліги».

Раніше ми писали, що European Athletics оголосили трійку фіналісток номінації «Легкоатлетка року». До числа фіналісток увійшла 23-річна українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх.Також нагадаємо, що українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх має намір виступити на двох Олімпійських іграх. У своєму інтерв’ю вона поділилася планами на майбутнє та відзначила, що хоче стати дворазовою олімпійською чемпіонкою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь