Став відомим один учасник від України в Різдвяній гонці 2024

Політика

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний виступить в Різдвяній гонці 2024. Про це біатлоніст повідомив Чемпіону.

«Так, планую виступити в Різдвяній гонці», – сказав Підручний.

На питання чи відомо хто йому складе пару Підручний відповів, що наразі не володіє такою інформацією.

У минулому році Підручний виступив у парі з Юлію Джимою, тоді українці посіли 5 місце.

Нагадаємо, гонка відбудеться 28 грудня на стадіоні «Шальке» німецького міста Гельзенкірхен.Напередодні організатори шоу-гонки на своєму сайті оголосили шосту пару учасників. Нею стали чехи Маркета Давідова та Міхал Крчмарж.

Раніше свою участь також підтвердили німці Ванесса Фогт і Юстус Штрелоу, австрійці Анна Гандлер та Сімон Едер, норвежці ІнґрідТандервольд і Стурла Леґрейд, а також Анна Маґнуссон та Єспер Нелін зі Швеції.

Головними хедлайнерами змагань стануть французи Жюлія Сімон та Фаб’єн Клод, які виграли ці змагання у 2022 та 2023 роках. Вони спробують зробити історичний хет-трик. Досі жодній парі не вдавалося перемогти тричі поспіль.

Україна у цих змаганнях вже протягом понад 15 років має традиційне представлення і двічі здобувала перемогу – у 2008 та 2014 роках.

У завершальний день чемпіонату світу 2024 з неолімпійських дисциплін у веслуванні на байдарках та каное збірна України отримала ще одну золоту нагороду. Триразова призерка Олімпійських ігор Людмила Лузан виграла заїзд на коронній дистанції — 500 метрів на каное-одиночці.

До цього українські веслувальниці Анастасія Рибачок та Людмила Лузан на Олімпіаді-2024 отримали срібну медаль у веслуванні в каное-двійці на дистанції 500 метрів.

11 серпня останній український претендент на олімпійську медаль борець Муразі Мчедлідзе програв у сутичці за бронзу, і таким чином збірна України завершила виступи на XXXIII Олімпійських іграх у Парижі (Франція) із 12 нагородами.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь