«Він все вигадує». Кандидат у віцепрезиденти США заперечує, що Трамп хвалив Гітлера

Політика, Світ

Кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс заперечує інформацію про те, що експрезидент США Дональд Трамп схвально висловлювався щодо диктатора нацистської Німеччини Адольфа Гітлера.

Про це повідомляє The Hill.

Раніше колишній голова апарату Білого дому Джон Келлі сказав, що Трамп «безперечно, підпадає під загальне визначення фашиста» та декілька разів хвалив Гітлера.

Венс спростовує цю інформацію. Він стверджує, що Трамп звільнив Келлі, і тепер колишній голова апарату Білого дому «розлючений через це».

«Щоразу, коли Джон Келлі каже, що щось трапилося, у вас є три-чотири людини, які нібито були в кімнаті, коли це сталося, і які кажуть, що він все вигадує», — сказав Венс.Кандидат у віце-президенти вважає, що Келлі спілкувався з представниками кампанії кандидатки від демократів Камали Гарріс, перш ніж поділитися цією інформацією зі ЗМІ.

«Джон Келлі прийшов не з власної волі. Я гарантую, що він заздалегідь розмовляв з кимось із кампанії Камали Гарріс», — сказав Венс.

Нагадаємо, що Мінфін США оголосив про запровадження санкцій проти керівника спеціалізованого підрозділу суданської армії. Він керував закупівлями зброї, зокрема, через Іран і рф, для підживлення конфлікту в країні.

21 жовтня у Судані збили вантажний літак Іл-76 казахської авіакомпанії, на борту якого були росіяни. Він міг перевозити вантаж зброї.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь