У столиці чоловік під виглядом клієнта намагався обікрасти рієлторку

Події України
крадій

25 Жов, 15:00

У столиці 42-річний чоловік, під виглядом клієнта, намагався обікрасти працівницю однієї з рієлторських компаній. Втекти йому завадила охорона компанії. Наступні десять років він може провести за ґратами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Нещодавно до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в офісі однієї з рієлторських компаній столиці невідомий чоловік вчинив пограбування. По прибуттю на місце події правоохоронці з’ясували, що порушник зайшов до офісу під виглядом клієнта. Помітивши, що одна з працівниць офісу залишила сумку без нагляду – витягнув звідти гроші у сумі 1100 доларів та намагався втекти. Зникнути з місця події порушнику завадили охоронці компанії.

Правоохоронці, які прибули на місце події затримали 42-річного киянина. Гроші, якими він намагався заволодіти, слідчі вилучили та повернули власниці.

Слідчі, за процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва повідомили зловмиснику про підозру за замах на крадіжку. Наразі досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду. На час слідства, за рішенням суду фігурант перебував під вартою. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Києві судитимуть жінку, у якої поліцейські вилучили психотропів на понад мільйон гривень

Фото: відділ комунікації поліції Києва.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь