Кагарлицька Центральна бібліотека стала фіналістом конкурсу з популяризації української мови

Події України
Кагарлицька Центральна бібліотека стала фіналістом конкурсу з популяризації української мови

25 Жов, 17:41

Кагарлицька Центральна бібліотека стала фіналістом конкурсу «Найкращі практики популяризації української мови в бібліотеках Київської області». Про це повідомили в Кагарлицькій міській раді.

24 жовтня директорці Публічної бібліотеки Кагарлицької громади Лілії Литвин вручили відзнаку, якою було нагороджено заклад.

Конкурс має на меті підтримку ініціатив, що сприяють розвитку та популяризації української мови серед різних верств населення. Він проходив у рамках проєкту «Теревені», організованого депутатом Київської обласної ради Георгієм Цагареішвілі, який наразі боронить Україну на фронті.

На конкурс було подано всього 53 заявки, з яких 20 стали фіналістами. Серед них опинилася і Кагарлицька Центральна бібліотека.

«Нагороди фіналістам вручили напередодні Дня української писемності та мови в Київській обласній бібліотеці для дітей за участю мовного омбудсмена Тараса Кременя, керівництва Департаменту культури та туризму Київської обласної військової адміністрації Анни Куценко та Євгенія Самойленка, депутатки Київської обласної ради Марії Шевченко, яка є однією з ініціаторів проєкту «Теревені»», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Таращі розпочалось будівництво інклюзивного дитячого майданчика

Фото: Кагарлицька міська рада

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь